| Različica | 1.5 |
|---|---|
| Založnik | Cariya Japan Inc. |
| Datum izdaje | 18. jun. 2016 |
| Datum dodajanja | 11. jun. 2015 |
| Os zahteve | iOS |
| Zahteve | Compatible with: iphone3gs, iphone3gs, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g |
| Skupno prenosov | 0 |
| Cena | Free |
Opis
Ta aplikacija je nekoliko nenavadna aplikacija, ki lahko klepeta z glasovnim sporočilom. Lahko se pogovarjate s sporočilom in sporočilom s sporočilom. Ta aplikacija je zelo dobro priročno orodje za vas, ki mislite, da je dolgočasno po e-pošti ali je partner zaposlen in morda ne moreš odgovoriti na telefon ali ti, ki misliš, da je pogovor v živo po telefonu rahlo strašljiv, kot je pogovor v tujem jeziku. To aplikacijo lahko uporabljate kot oglasno desko za glasovna sporočila ali tečaj tujega pogovora. Uživate lahko v glasovnem klepetu po naslednjih navodilih. (1) Vnesite svoje podatke (e-poštni naslov*, sličico itd.) Tapnite ' Končano' gumb za prijavo. (2) Ustvarite skupino. (Tudi dve osebi sta skupina)(3) Vpišite e-poštne naslove* članov skupine.(4) Pošljite povabilo članom skupine.(5) Povabljeni član takoj postane član skupine.(6) Izmenjujte glasovna sporočila in/ali besedilna sporočila med/med člani. (Ustvarite lahko do 100 skupin in v eni skupini lahko sodeluje do 100 ljudi.) *Povabljeni člani lahko povabijo druge osebe.*Vsak član se lahko umakne iz skupine *na voljo je takoj brez registracije osebnih podatkov, razen e-pošte, ker ta SNS ni vrste fiksnega strežnika.*(Opomba: trenutno omejujemo e-poštni naslov znotraj ponudnika pošte, ki podpira IMAP (Gmail, AOL, itd.).) **V primeru Gmaila nastavite »Varnost Gmaila« VKLOPLJENO (kasneje iOS8). Če je možnost »omogočanje manj varnim aplikacijam dostopa do vašega računa DA«, potem lahko »Gmail Secure« v tem pogledu IZKLOPITE. V primeru »pred iOS7« nastavite »Gmail Security« na IZKLOP. (a) Nastavitev - Zaslon z nastavitvami se prikaže na začetku, ker še ni bilo nič nastavljeno. - Nastavi moj vzdevek", "podatki o moji e-pošti"; e-poštni naslov, geslo, ime strežnika IMAP oziroma ime strežnika SMTP. - Na »moj profil,« lahko registrirate fotografijo, kot je avtoportret, tako da tapnete gumb kamere, ali fotografijo v zvitku kamere, tako da tapnete gumb knjižnice kot svojo sličico.- Ko nastavite vse informacije, tapnite gumb za dokončanje na zgoraj levo, nato se prikaže zaslon za prikaz sporočila in prejeli boste vsa sporočila z vabili, ki so prispela. (b) Prikaz sporočila - Če izmenjate sporočilo, se prikaže na zaslonu z oblačkom na časovni osi. - Ko tapnite sporočilo, ki ga želite poslušati, se bo začelo predvajanje glasovnega sporočila. Če tapnete znova, se bo predvajanje ustavilo.- Predvajanje se bo nadaljevalo eno za drugim sporočilom, dokler znova ne tapnete, da ustavite predvajanje.(c) Ustvari sporočilo- Ko tapnete ikono v zgornjem desnem kotu na glavnem zaslonu, nato pa wi premakne se na zaslon za ustvarjanje sporočila.- Začetek ali konec snemanja se izvede z dotikom posameznega gumba. Upoštevati je treba, da je čas snemanja glasovnih sporočil do 30 sekund. - Za potrditev lahko predvajate novo posneto sporočilo. - Ko tapnete gumb za pošiljanje, se začne pošiljanje in enkrat se naslov gumba spremeni v "zaključek prenosa", pošiljanje je zaključeno. (d) Seznam skupin - Ko tapnete gumb skupine v zgornjem desnem kotu zaslona z nastavitvami, se prikaže zaslon s seznamom skupin. - Če sodelujete v več skupinah, je skupina z rdečim krogom skupina, v kateri trenutno sodelujete. (e) Ustvarite skupino - Ko tapnete zgornji desni gumb "+" na zaslonu s seznamom skupin, se premakne na zaslon za ustvarjanje skupine. - Nastavite neobvezno ime skupine. - Vnesite e -poštni naslov člana in tapnite gumb "+" na desni, da se registrirate kot član. To ponovite tolikokrat, kolikor je ljudi v skupini. Ni vam treba vnesti lastnega e-poštnega naslova. - Ko opravite nastavitve za vse člane, tapnite gumb »pošlji povabilo« v zgornjem levem kotu in nato bo sporočilo s povabilom poslano vsem članom. - Vsak član lahko sodelovati v tej skupini, ko prejme to povabilo.- Ko tapnete gumb "umakni", boste lahko zapustili to skupino.