Multi-touch gallery Pro for Android

Multi-touch gallery Pro for Android 1.3.1

Android / Bread & Butter Tool / 373 / Polne specifikacije
Opis

Multi-touch gallery Pro za Android je programska oprema za digitalne fotografije, ki uporabnikom zagotavlja poglobljeno in interaktivno izkušnjo, da si ogledajo svoje fotografije. Ta aplikacija je zasnovana tako, da izkorišča zmogljivosti večdotikov naprav Android, ki uporabnikom omogoča, da povlečejo, približajo in povečajo svojo pot skozi svoje zbirke fotografij.

Ena od izstopajočih lastnosti Multi-touch gallery Pro je način pretoka pokrova v ležeči usmerjenosti. Ta način omogoča uporabnikom, da brskajo po svojih fotografijah na vizualno osupljiv način, pri čemer je vsaka slika prikazana kot sličica, po kateri se je mogoče preprosto pomikati s potezami na dotik.

Multi-touch gallery Pro poleg načina zajemanja podpira tudi vnos z več dotiki. To pomeni, da lahko uporabniki uporabljajo dva ali več prstov na zaslonu hkrati za izvajanje dejanj, kot je povečava slike ali njeno vrtenje.

Druga uporabna funkcija te aplikacije je zmožnost preklapljanja med fotografijami s preprosto potezo potega. Uporabniki se lahko hitro premikajo od ene slike do druge, ne da bi se morali premikati naprej in nazaj med meniji ali zasloni.

Multi-touch gallery Pro je na voljo kot brezplačen prenos iz trgovine Google Play, vendar je opremljen z oglasi. Vendar so ti oglasi nemoteči in ne motijo ​​uporabniške izkušnje.

Ta aplikacija je bila ustvarjena, preden je bila napravam Android dodana uradna podpora za večkratni dotik, zato je bila optimizirana za starejše različice strojne in programske opreme. Kljub temu podedovanemu statusu Multi-touch gallery Pro ostaja priljubljena izbira med uporabniki Androida, ki želijo intuitiven in privlačen način za ogled svojih fotografij.

Če na splošno iščete zmogljiv, a za uporabo enostaven pregledovalnik fotografij za vašo napravo Android, je Multi-touch gallery Pro zagotovo vreden ogleda. Ta aplikacija s svojo impresivno paleto funkcij in intuitivnim dizajnom vmesnika ponuja vse, kar potrebujete za uživanje v svoji zbirki digitalnih fotografij kot še nikoli prej!

Polne specifikacije
Založnik Bread & Butter Tool
Spletno mesto založnika http://groups.google.com/group/BandBTool?pli=1
Datum izdaje 2010-04-03
Datum dodajanja 2010-04-03
Kategorija Programska oprema za digitalne fotografije
Podkategorija Pregledovalniki slik
Različica 1.3.1
Os zahteve Android
Zahteve None
Cena $0.99
Prenosi na teden 1
Skupno prenosov 373

Comments:

Najbolj priljubljena