Math Alarm Clock for Android (Non Google Phone)

Math Alarm Clock for Android (Non Google Phone) 3.1.3

Android / AV Productions / 2 / Polne specifikacije
Opis

Matematična budilka za Android (brez Googlovega telefona) je edinstvena in inovativna budilka, ki združuje funkcionalnost tradicionalne budilke z dodatnim izzivom reševanja matematičnih enačb za dremež ali opustitev alarma. Ta aplikacija je kot nalašč za vsakogar, ki se zjutraj težko zbudi ali potrebuje dodaten pritisk, da vstane iz postelje.

Z matematično budilko za Android lahko izbirate med štirimi težavnostnimi stopnjami, od enostavne do strokovne, odvisno od vaših matematičnih sposobnosti. Aplikacija ponuja tudi 24 različnih možnosti, vključno z dremežem pred matematiko, številom težav, možnostjo izbire in naključnimi alarmi za pesmi. To pomeni, da lahko izkušnjo alarma prilagodite svojim željam in potrebam.

Ena od izstopajočih lastnosti matematične budilke za Android je njena sposobnost, da vam pomaga postopneje prebujati. Namesto, da bi se zbudil ob hreščajočem zvoku alarma, vam ta aplikacija omogoča, da nastavite nežno obdobje prebujanja, med katerim bo predvajala pomirjujoče zvoke ali glasbo, preden bo glasnost postopoma naraščala, dokler ne bo čas, da rešite nekaj matematičnih nalog.

Druga odlična funkcija je, da vam Math Alarm Clock za Android omogoča nastavitev več alarmov hkrati. To pomeni, da če imate čez teden različne čase prebujanja (na primer med tednom in ob koncu tedna), lahko preprosto ustvarite ločene alarme, ne da bi jih morali ponastavljati vsak dan.

Poleg praktičnih funkcij ima Math Alarm Clock za Android tudi eleganten in sodoben dizajn, ki izgleda odlično na kateri koli nočni omarici ali mizi. Vmesnik je intuitiven in enostaven za uporabo, zaradi česar je preprost tudi za tiste, ki niso vešči tehnologije.

Na splošno je matematična budilka za Android (telefon brez Googla) odlična izbira, če iščete inovativen način za pravi začetek prostega dne. S prilagodljivimi nastavitvami in funkcijo postopnega prebujanja bo ta aplikacija zagotovila, da ne boste nikoli več zaspali!

Polne specifikacije
Založnik AV Productions
Spletno mesto založnika
Datum izdaje 2011-01-05
Datum dodajanja 2011-01-05
Kategorija Izboljšave namizja
Podkategorija Programska oprema za budilke in ure
Različica 3.1.3
Os zahteve Android
Zahteve None
Cena $1.99
Prenosi na teden 0
Skupno prenosov 2

Comments:

Najbolj priljubljena