Card Maker

Card Maker 8.4

Windows / EDrawSoft / 90 / Polne specifikacije
Opis

Card Maker je zmogljiva programska oprema za grafično oblikovanje, ki ponuja preprosto platformo za ustvarjanje čudovitih kartic. Ne glede na to, ali želite ustvariti voščilnice, vabila ali vizitke, ima Card Maker vse, kar potrebujete za uresničitev vaših zamisli.

S svojim intuitivnim vmesnikom ter obsežno knjižnico oblik in orodij za risanje Card Maker uporabnikom vseh ravni znanja olajša ustvarjanje osupljivih dizajnov. Programska oprema je združljiva s sistemi Mac OS X, Windows in Linux, zaradi česar je dostopna širokemu krogu uporabnikov.

Ena od izstopajočih lastnosti Card Makerja je njegova obsežna knjižnica vnaprej oblikovanih oblik. Te oblike je mogoče preprosto prilagoditi z orodji za risanje programske opreme, kar uporabnikom omogoča ustvarjanje edinstvenih modelov, ki se popolnoma ujemajo z njihovo vizijo. Poleg tega Card Maker ponuja različne predloge, ki jih lahko uporabite kot izhodišča za svoje načrte.

Poleg svoje knjižnice oblik in predlog Card Maker vključuje tudi vrsto naprednih funkcij, ki uporabnikom omogočajo, da svoje načrte popeljejo še dlje. Programska oprema na primer vključuje podporo za plasti in učinke prosojnosti, ki jih je mogoče uporabiti za dodajanje globine in kompleksnosti vašim dizajnom.

Druga ključna značilnost Card Makerja je podpora za vektorsko grafiko. Za razliko od rastrske grafike (ki je sestavljena iz slikovnih pik) vektorska grafika temelji na matematičnih enačbah, ki opisujejo črte in krivulje. To pomeni, da je vektorsko grafiko mogoče povečati ali zmanjšati, ne da bi pri tem izgubili kakovost – zaradi česar je idealna za uporabo v tiskanih materialih, kot so vizitke ali letaki.

Na splošno, če iščete programsko opremo za grafično oblikovanje, ki je preprosta za uporabo, z zmogljivimi funkcijami in obsežnimi možnostmi prilagajanja – ne iščite dlje kot Card Maker!

Polne specifikacije
Založnik EDrawSoft
Spletno mesto založnika http://www.edrawsoft.com
Datum izdaje 2016-08-25
Datum dodajanja 2016-08-25
Kategorija Programska oprema za grafično oblikovanje
Podkategorija Programska oprema za namizno založništvo
Različica 8.4
Os zahteve Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Zahteve None
Cena Free to try
Prenosi na teden 0
Skupno prenosov 90

Comments: