30 Minute Countdown Timer

30 Minute Countdown Timer 1.0.0.1

Windows / NJS Computing Services / 1037 / Polne specifikacije
Opis

30-minutni odštevalnik je programska oprema za izboljšavo namizja, ki vam pomaga spremljati čas. Ta programska oprema odšteva v sekundah od 1800, ko doseže 0, boste slišali 3 glasne zvoke. Ima vgrajene 3 gumbe Start, Stop, Reset. Gumb za zagon zažene časovnik, gumb za zaustavitev lahko uporabite kot gumb za zaustavitev ali premor. To je zelo priročno, ker če morate ustaviti časovnik, medtem ko počnete nekaj drugega, lahko nadaljujete od tam, kjer ste končali. Gumb za ponastavitev ponastavi odštevalnik na privzeto vrednost, ki je 30 minut in se prikaže kot 1800 sekund.

Ta programska oprema je kot nalašč za vsakogar, ki mora med delom na svojem računalniku spremljati čas. Ne glede na to, ali ste študent, ki poskuša upravljati svoj čas za učenje, ali strokovnjak, ki poskuša upoštevati roke, vam lahko ta programska oprema pomaga ostati na pravi poti in osredotočeni.

Ena najboljših lastnosti te programske opreme je njena preprostost in enostavna uporaba. S samo tremi gumbi lahko vsakdo takoj začne uporabljati to aplikacijo brez predhodnih izkušenj ali usposabljanja.

Velikost prenosa te aplikacije je zelo majhna, zato skoraj ne boste opazili, da je zmanjkalo prostora. Barva te aplikacije je modrozelena, kar olajša oči in dodaja estetsko privlačnost.

Poleg osnovnih funkcij je na našem spletnem mestu na voljo veliko drugih časovnikov, ki ustrezajo različnim potrebam, kot so časovniki Pomodoro za navdušence nad produktivnostjo ali intervalni časovniki za navdušence nad fitnesom.

Na splošno, če iščete preprost, a učinkovit način za sledenje svojemu času med delom na računalniku, potem ne iščite dlje kot 30-minutni odštevalnik časa!

Polne specifikacije
Založnik NJS Computing Services
Spletno mesto založnika http://mastersworldofcomputing.mathswhizz.org/
Datum izdaje 2017-03-19
Datum dodajanja 2017-03-19
Kategorija Izboljšave namizja
Podkategorija Programska oprema za budilke in ure
Različica 1.0.0.1
Os zahteve Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Zahteve None
Cena Free
Prenosi na teden 4
Skupno prenosov 1037

Comments: