Configulator Calculator for Android

Configulator Calculator for Android 2.1

Android / Software Horsetrailer / 15 / Polne specifikacije
Opis

Kalkulator konfiguracije za Android: vrhunsko orodje za produktivnost

Ste naveličani uporabe kalkulatorja, ki ne ustreza vašim posebnim potrebam? Ali želite, da bi lahko programirali svoje funkcije v svoj kalkulator? Ne iščite več kot Configulator Calculator za Android, vrhunsko orodje za produktivnost.

Configulator Calculator je znanstveni kalkulator s 16 tipkami [F0-F15], ki jih je mogoče konfigurirati [Programirano]. To omogoča uporabniku, da definira funkcije, ki so pomembne zanj, ne tistega, kar se je odločil oblikovalec kalkulatorja. Večina vgrajenih funkcij sledi standardnim operacijam in so zato intuitivne. Priložena je datoteka pomoči, ki opisuje delovanje drugih funkcij.

S kalkulatorjem konfiguracije imate popoln nadzor nad delovanjem vašega kalkulatorja. Programirate ga lahko za izvajanje katere koli funkcije ali izračuna, ki ga potrebujete, zaradi česar je neprecenljivo orodje za študente, znanstvenike, inženirje in vse, ki redno potrebujejo natančne izračune.

Vendar ne skrbite, če programiranje ni vaša močna stran – Configulator Calculator je vnaprej naložen s številnimi vnaprej programiranimi funkcijami, ki so na voljo na tem spletnem mestu. Te je mogoče enostavno uvoziti v Configulator, kar vam omogoča dostop do še zmogljivejših orodij, ne da bi morali sami izvajati kodiranje.

Ne glede na to, ali delate na zapletenih enačbah ali preprosto potrebujete zanesljivo orodje za vsakodnevne izračune, ima Configulator Calculator vse, kar potrebujete. Tukaj je tisto, zaradi česar izstopa od drugih kalkulatorjev na trgu:

Prilagodljive funkcije

S 16 programabilnimi tipkami, ki so vam na voljo, ni omejitev glede tega, kaj lahko storite s kalkulatorjem konfiguracije. Ustvarite lahko funkcije po meri, prilagojene posebej vašim potrebam in željam – ne glede na to, ali to pomeni izračun zapletenih formul ali preprosto avtomatizacijo ponavljajočih se nalog.

Intuitiven vmesnik

Kljub svojim naprednim zmogljivostim je Configulator Calculator zasnovan z mislijo na preprosto uporabo. Njegov vmesnik je intuitiven in enostaven za krmarjenje, tako da se bodo tudi začetniki takoj počutili udobno.

Vnaprej programirane funkcije

Če programiranje ni vaša močna stran ali če je čas bistvenega pomena, ne skrbite – pokrili smo vas! Ponujamo širok izbor vnaprej programiranih funkcij, ki pokrivajo vse od osnovnih aritmetičnih operacij do naprednih računskih enačb.

Uporabna dokumentacija

Zavedamo se, da niso vsi seznanjeni z znanstvenimi kalkulatorji ali programskimi jeziki – zato smo v našo aplikacijo vključili podrobno dokumentacijo. Naša datoteka s pomočjo razlaga vse naše funkcije v preprostem jeziku, tako da jih lahko vsak zlahka razume.

V zaključku,

Če so natančni izračuni pomembni pri vašem delu ali študiju, potem ne iščite dlje kot konfigurator kalkulatorjev za Android! S svojo prilagodljivo funkcionalnostjo in intuitivnim vmesnikom v kombinaciji s koristno dokumentacijo je ta aplikacija bistveno orodje za produktivnost za vse, ki potrebujejo natančne rezultate vsakič, ko uporabljajo svojo napravo!

Polne specifikacije
Založnik Software Horsetrailer
Spletno mesto založnika http://softwarehorsetrailer.simplesite.com/
Datum izdaje 2016-02-04
Datum dodajanja 2016-02-04
Kategorija Programska oprema za produktivnost
Podkategorija Kalkulatorji
Različica 2.1
Os zahteve Android
Zahteve None
Cena Free
Prenosi na teden 0
Skupno prenosov 15

Comments:

Najbolj priljubljena